Multisportweek
Tijdens de 1ste week (zaterdag 22 juli t/m dinsdag 25 juli) van schoolvakantie organiseren wij voor kinderen van 7 t/m 14 jaar de “multisportweek” 
Lees snel meer over onze multisportweek!

Meer dan tennis alleen… 
De multisportweek is van Zaterdag t/m Dinsdag en staat in het teken van lekker veel tennissen. 
Maar zoals de naam al zegt gaan we kennismaken met veel meer sporten. Door de afwisseling speel je niet alleen maar ook als team, o.a. voetbal, boogschieten, rugby, ultimatefrisbee en dit jaar Padel en nog veel meer!
Ook hebben we een verrassings element in de week zitten. 

Veiligheid
Tijdens de sportactiviteiten zijn de kinderen olv. onze ervaren sportinstructeurs en begeleiders. De tennistrainers zijn minimaal in het bezit van A, B of S licentie (KNLTB, CIOS, ALO, PABO)

Gezelligheid voor jou en je groep
Als je meedoet aan onze week, wil je natuurlijk in een groep zitten die bij je past. 
We delen je in met kinderen die ongeveer even oud en even goed zijn. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in de groep, geef dit aan op je inschrijf formulier, dan houden we hier rekening mee.
Je werkt niet alleen, maar ook met andere kinderen op en naast de tennisbaan. Je hebt onvergetelijke dagen waarin je vrienden / vriendinnetjes maakt, kennis maakt met andere sporten en natuurlijk leer je ook nog “veel” beter tennissen.

Aan het eind van elke dag maken we een “dag” winnaar bekend met mooie prijzen!  Tenslotte word aan het eind van onze evenement de “de totaal winnaar” bekend gemaakt!

Belangrijke & Praktische informatie
Sportkleding is een must. Met warm weer, raden we je aan om je alvast in te smeren met zonnebrandcrème en mee te nemen. Neem altijd een bidon mee met je naam er op! Als het koud is kleed je dan in laagjes. Neem altijd een “regen” jas en een “extra” droog t-shirt mee. 


Eten en drinken:
Wij zorgen voor de lunch en en tussendoortjes! uw kind komt dus niets te kort!
Je mag evt. zakgeld mee nemen, in principe is dit niet nodig, want we hebben genoeg voor iedereen. 
Mochten er bijzonderheden zijn mbt. je gezondheid (bijv. gluten / allergie) of andere bijzonderheden geef dit aan ons door, dan kunnen we hier rekening mee houden. 

Ons leerprogramma
Tijdens onze tennislessen werken we volgens het Tenniskidsprogramma van de KNLTB.
Dit houd in dat je per kleur bal les krijgt.
Spelenderwijs worden de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan je leeftijd en niveau. Kinderen t/m 10 jaar lessen met oranje-gele ballen over de lengte maar op ¾ van het tennisveld en kinderen t/m 12 jaar met groen-gele ballen over het hele tennisveld.
Uitaard spelen sommige kinderen al met gele bal.
We delen je zo goed als mogelijk in op niveau!

Foto’s
Tijdens de Multisportweek worden er tijdens onze lessen en/of activiteiten foto’s en filmpjes gemaakt ter promotie van ons jeugdevenement.
Als u ivm. privacy geen foto’s online wilt zien van uw zoon en/of dochter (op onze website of media van de tennisscholen) dit graag aangeven bij de opmerkingen van het inschrijf formulier. Dan word hier rekening mee gehouden door middel van blurren of niet promoten.